Produktbeskrivelse
Den økologiske Anicia-linse er en rigtig gourmetlinse, som er ideel til sammenkogte retter. Den tilhører arten, som man kalder puy-linser. Den er grønlig, har en let krydret smag med noter af peber. Den er rigtig god til kartoffelsalat eller sammen med tomater, fordi den ikke koger ud.
Anicia-linser skal ikke udblødes før brug, men skal skylles godt. De skal koge ca. 15-20 min. Skal man bruge linser i en suppe eller gryderet, som skal koge 20-25 minutter, kan man tilsætte linserne direkte.
Indhold
Hele danske Anicia-linser*.
*=økologisk.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1238 kJ / 294 kcal
Fedt 1,6 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 37 g
– heraf sukkerarter 4,5 g
Kostfibre 23 g
Protein 21 g
Salt 0,0 g
Nettovægt:
5 kg
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.
Oprindelse:
Danmark.