Produktbeskrivelse
Skønne velsmagende flækkede Ingrid-ærter produceret af vores danske økologiske avlere. Ærter er fra naturens side glutenfrie.
Flækærter kan med fordel anvendes i supper, simremad og sammenkogte retter. Man kan vælge at udbløde flækærterne 8-10 timer, men det er ikke nødvendigt, hvis ærterne koger med i simreretter.
Koger man flækærterne separat, kan kogevandet anvendes til at jævne saucer med.
Du finder inspirerende og velsmagende opskrifter hos Økologisk Landsforening. Opskrifterne er udviklet af Inger Kjærgaard.
Spis mere plantebaseret, spis flere bælgfrugter.
Indhold
Afskallede og flækkede Ingrid-ærter*.
*=økologisk.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1394 kJ / 330 kcal
Fedt 2,1 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 53 g
– heraf sukkerarter 3,5 g
Kostfibre 10 g
Protein 20 g
Salt 0,0 g
Nettovægt:
5 kg
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.
Oprindelse:
Danmark.