Ingredienser:
Knækket langtidsristet spelt og byg, emmerflager, havregryn, hakkede dadler, snittede mandler og hybenpulver. Alt i økologisk kvalitet.
Allergener:
Spelt, byg, emmer, havre, mandler, gluten
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1490 kJ / 360 kcal
Protein 12 g
Kulhydrat 67 g
Fedt 4,8 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kostfibre 9,7 g
Salt 0-0,5 g
Kogeanvisning:
50 g (1 dl) kornblanding, 3 dl. vand, lidt salt.
Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende.
Nettovægt:
700 g & 1200 g
Opbevaring:
Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.