Økologiske karsefrø til spiring giver den karakteristiske karse, vi alle kender. Karsen er specielt delikat på æggemadder i både madpakke og på smørrebrød. Karsen kan dog også bruges i sandwich og salater samt til pynt på varme og kolde retter.
Spirer fra karsefrø har en rensende effekt. De er desuden fulde af vitaminer.
Fremgangsmåde
1. Frøene skal ligge i blød i 5-10 minutter.
2. Kom frøene i en spirebeholder og fordel dem jævnt.
3. Vand med frisk køligt vand en gang om dagen indtil der dannes blade, derfor vandes to til tre gange dagligt. Duft til spirene ved vanding, de skal dufte friske. Pas på at vandtrykket ikke er for kraftigt, da det kan ødelægge spirerne.
4. Udvikling af den lille synlige spire tager fire dage. Spiring til bladesætning tager op til otte dage.
Indhold: Økologiske karsefrø
Latinsk navn: Lepidum Sativum
Kan indeholde spor af: Gluten, soja og sennep
Nettovægt: 400 g