Boghvedemel glutenfri 1 kg økologisk
1 kg. Boghvedemel glutenfri Biogan er økologisk boghvedemel certificeret glutenfri og kan anvendes til bagning, til madlavning og som bindemiddel, kan erstatte æg i f.eks. vegetarretter og pateer. Let nøddeagtig smag. Formaling og pakning foregår på en fabrik, der ikke producerer glutenholdige produkter. Biogan.
Der tages løbende prøver af Boghvedemel glutenfri Biogan, der analyseres for gluten, så grænseværdierne overholdes.
Boghvedemel glutenfri Biogan bruges til bagning, pandekager, blinis samt madlavning.
Boghvede er faktisk ikke en kornsort, men en urt.
Ingredienser i Boghvedemel glutenfri Biogan:
Økologisk formalet boghvedemel.
Næringsværdi i Boghvedemel glutenfri Biogan pr. 100 g:
Energi 1502 kj / 359 kcal
Fedt 2,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 71 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Kosrfibre 3,6 g
Protein 12 g
Salt <0,01 g.
Bør opbevares tørt og køligt.
Oprindelse Kina, Tyskland, Polen, Slovakiet og Lithauen.