Økologisk – fuldkorn
Ingredienser:
Ristet hirse, ristet boghvede, quinuaflager, ristede mandler, hørfrø, tørrede æblebananer, æblestykker og kanel.
Alle ingredienser er økologiske og glutenfri.
Allergener: Mandler
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1530 kJ / 370 kcal
Protein 12 g
Kulhydrat 69 g
Fedt 5,7 g – heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kostfiber 7,7 g
Salt 0 – 0,5 g
Kogeanvisning:
60 g (1 dl) kornblanding, 3 dl. vand, lidt salt.
Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende.
Nettovægt: 700 g
Opbevaring: Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.