Ristet boghvede har en meget nøddeagtig smag. Det kan koges til kasha, som har en god tekstur og en let grødet konsistens.
Kasha kan spises som tilbehør i stedet for ris.Opskrift på kasha:
1½ del vand til 1 del ristet boghvede koges i 6-7 minutter. Smages til med salt. Prøv også at koge boghveden med mandel-drik og sød med sirup, brun farin eller lignende. Toppet med frugt, bær eller rosiner giver det et sundt velsmagende morgenmåltid.Ingredienser: Økologisk boghvede
Kan indeholde spor af gluten
Nettovægt: 500 g
Oprindelse: Kina/Polen
Bør opbevares: Tørt og køligt
Energi: 1290kJ/308kcal
Fedt: 3,3 g heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
Kulhydrater: 57 g heraf sukkerarter: 1,4 g
Kostfibre: 11 g Protein: 13 g Salt: 0,03 g