Island Bakery’s økologiske Chocolate Ginger cookies fra et lille bageri på en lille skotsk ø. Perfekt til vinterhyggen, te- og kaffepausen. Da vi altid gerne vil beholde en frisk smag og holde kvaliteten i top, er der sat en forholdsvis kort holdbarhed på dem. Vær derfor opmærksom på at der kan være ned til 2 måneders holdbarhed ved modtagelse. Til gengæld har du en frisk og velsmagende cookie.
Hvedemel* (hvedemel*, kalciumcarbonat, jern, niacin, thiamin)
Mørk chokolade* 26 % (kakamasse*, sukker*, kakaosmør*, emulgator (sojalecithin*))
Smør (mælk)*
Sukker*
Kandiseret ingefær* 8 % (ingefær*, sukker*)
Pulveriseret ingefær* 1,5 %
Invertsukkersirup*
Havsalt
Hævemiddel (hjortetaksalt)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk